Рады приветствовать Вас в Полтава кінотеатр Котляревського. У нас вы можете узнать расписание сеансов, какие фильмы на этой неделе в прокате и какие выйдут в ближайшее время. Наш сайт предоставить вам только свежую информацию про им.И.П.Котляревского фильмы и его сеансы, а также акции и скидки.
Робокоп
Робокоп


З 13 лютого в Кінотеатрі ім. І.П.Котляревського - "Робокоп"

"RoboCop "                               
Студія: Columbia Pictures - Sony Pictures Studios, Metro-Goldwyn-Mayer
Жанр: кримінальний, трилер, фантастика, экшн
Країна: США
Режисер: Жозе Паділ’я
В ролях: 
Джоел Кінаман
Гарі Олдман
Майкл Кітон
Эббі Корніш
Джекі Эрл Хейлі
Джей Барушель
Тривалість: 121 хв.



У 2028 році інтернаціональний конгломерат Omnicorp знаходиться на чолі розробки і виробництва робототехникі. Їх дрони приносять перемогу Америці у війнах по всьому світу, і тепер компанія хоче задіювати технологію і на домашньому ринку.  Люблячий муж, батько і хороший коп Алекс Мерфі робить все можливе, щоб стримати хвилю злочинності і корупції, що захлеснула Детройт.
Після того, як він отримує смертельне поранення при виконання службових обов'язків, Omnicorp вирішує застосувати свої видатні досягнення в області робототехники, щоб врятувати героєві життя. Алекс повертається на вулиці рідного міста з дивними новими здібностями, але задаючись питаннями, з якими людині ніколи раніше не доводилося стикатися.


Приятного просмотра!
18.04.2024, 11:58 Просмотров: 651
Теги: 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.