Рады приветствовать Вас в Полтава кінотеатр Котляревського. У нас вы можете узнать расписание сеансов, какие фильмы на этой неделе в прокате и какие выйдут в ближайшее время. Наш сайт предоставить вам только свежую информацию про им.И.П.Котляревского фильмы и его сеансы, а также акции и скидки.
Пригоди мишеняти
Пригоди мишеняти


З 14 листопада в Кінотеатрі ім. І.П.Котляревського - "Пригоди мишеняти"

Rodencia y el Diente de la Princesa / Rodencia
Рік: 2013
Країна: Аргентина, Перу
Режисери: Давід Бісбано
Студія: Red Post Studio
Жанр: анімація, пригоди, сімейний
В ролях: 
Ернан Браво
Наталія Росмінаті
Рікардо Еланіс

Тривалість: 85 хв

Ліс Роденціа - місце проживання різних магічних істот і могутніх чарівників. У центрі сюжету історія про незграбному мишеня Ідаму, учнучневі одного з наймогутніших магів Роденціі. У лісі йшла розмірене і спокійне життя, поки злісна щур Ротекс не вирішила внести хаос і розруху в це мирне містечко, щоб стати одноосібним володарем Роденціі. Разом з красунею Брі і могутнім військом, Ідам відправляється на пошуки лиходія, які просто повинні закінчитися поразка Ротекс, інакше лісі настане кінець. По дорозі до житла щура, хоробрим героям належить пережити небезпечні пригоди і не один раз врятувати життя один одному. Підсумком подорожі стане сутичка Ідама і Ротекса, від якої залежить майбутнє рідного дому маленьких героїв.




Приятного просмотра!
23.04.2024, 12:28 Просмотров: 747
Теги: 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.