Рады приветствовать Вас в Полтава кінотеатр Котляревського. У нас вы можете узнать расписание сеансов, какие фильмы на этой неделе в прокате и какие выйдут в ближайшее время. Наш сайт предоставить вам только свежую информацию про им.И.П.Котляревского фильмы и его сеансы, а также акции и скидки.
Голодні ігри 2: І спалахне полум’я
Голодні ігри 2: І спалахне полум’я


З 3 жовтня в Кінотеатрі ім. І.П.Котляревського - "Іван Сила"

"The Hunger Games: Catching Fire / The Hunger Games 2"
Жанр: пригоди, триллер, фантастика, екшн
Країна: США
Режисери: Френсіс Лоуренс
Студія: Lionsgate

В ролях: 
Дженніфер Лоуренс
Джош Хатчерсон
Ліам Хемсворт

Тривалість: 120 хв
Вікові обмеження (років): 12




Катнісс Евердін та Піта Мелларк вижили в страшних Голодних Іграх, змусивши визнати переможцями їх обох. Вони повернулися додому з єдиним бажанням — мати спокійне, мирне майбутнє. Але Капітолій жадає помсти.
Коли чутки про повстання, яке підняла Катнісс,  доходять до неї, все змінюється. Піту та Катнісс змушують відвідувати кожен округ в рамках  Турніру Переможців, де вони зобов'язані вдавати двох шалено закоханих підлітків.
Якщо вони не впораються, на їх сім'ї і весь 12-й район впаде гнів Президента Сноу, а їм самим доведеться знову зіткнутися з жахом Голодних Ігор


Приятного просмотра!
29.03.2024, 08:44 Просмотров: 1146
Теги: 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.