Рады приветствовать Вас в Полтава кінотеатр Котляревського. У нас вы можете узнать расписание сеансов, какие фильмы на этой неделе в прокате и какие выйдут в ближайшее время. Наш сайт предоставить вам только свежую информацию про им.И.П.Котляревского фильмы и его сеансы, а также акции и скидки.
Остров везіння
Остров везіння


З 5 грудня в Кінотеатрі ім. І.П.Котляревського - "Остров везіння"

"Остров везения"
Жанр: комедія
Країна: Росія
Режисери: Кирилл Козлов

В ролях: 
Роман Юнусов 
Світлана Ходченкова
Агнія Дітковська
Тетяна Орлова
Даша Астаф’єва


Вікові обмеження (років): 16



Тихоокеанський лайнер. Напівоголені красуні, які беруть участь у конкурсі краси. Шампанське і блакитний океан... Про таке колишня зірка телебачення, а нині ведучий дешевих весіль, навіть і не мріяв. Однак круїз мрії несподівано урветься ланцюгом неймовірних подій. І наш герой опиниться на безлюдному острові, в оточенні трьох фіналісток конкурсу - принципової стерви, панікерши і класичної блондинки. Що робити? Адже втративши можливість виграти жадану корону, дівчата його напевно порвуть на шматочки... Значить треба продовжувати конкурс! Зробивши вигляд, що так задумано, Роман починає виставу. Він переконує дівиць, що на острові понатикані приховані камери і мікрофони, шоу виводиться в ефір одного з головних каналів, і вся країна тепер стежить за фіналом конкурсу краси! І всього то потрібно - пройти пару випробувань під прицілом он того найближчого кокосу... тобто камери. І поки дівчата включилися в змагання, наш герой шукає шлях порятунку з острова...


Приятного просмотра!
25.04.2024, 14:44 Просмотров: 763
Теги: 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.