Рады приветствовать Вас в Полтава кінотеатр Котляревського. У нас вы можете узнать расписание сеансов, какие фильмы на этой неделе в прокате и какие выйдут в ближайшее время. Наш сайт предоставить вам только свежую информацию про им.И.П.Котляревского фильмы и его сеансы, а также акции и скидки.
Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2
Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2


​з 24 жовтня в Кінотеатрі ім. І.П.Котляревського - "Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2"

"Cloudy with a Chance of Meatballs 2"
Жанр: анімація, комедія, сімейний
Країна: США
Студія: Sony Pictures, Columbia Pictures

В ролях:
Ганна Феріс
Ніл Патрік Харріс
Енді Семберг
Білл Хадер
 
Тривалість: 95 хв


Після тих страшних подій, що відбулися у першій частині, Флінта Локвуда тепер остаточно і безповоротно визнали в світі. Поки геній - винахідник працює на новій землі, в корпорації "The Live Corp", його старий будинок, який після катастрофи всі покинули, продовжує жити своїм життям. Щоб перевірити, що там відбувається, Флінт відправляється туди зі своїми друзями. Як виявилося, машина продовжує працювати, виробляючи не просто їжу, а ... Живу їжу! Так-так, все їстівне еволюціонувало і ожило!
Але, це ще не все ... Судячи з усього, острів збирається не просто жити і існувати, а захопити і інші землі! Для того, щоб зупинити нову напасть, генію Флінту і його команді потрібно перетнути найнебезпечніші землі і зупинити їстівне зло.


Приятного просмотра!
02.05.2024, 22:48 Просмотров: 880
Теги: 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.