Рады приветствовать Вас в Полтава кінотеатр Котляревського. У нас вы можете узнать расписание сеансов, какие фильмы на этой неделе в прокате и какие выйдут в ближайшее время. Наш сайт предоставить вам только свежую информацию про им.И.П.Котляревского фильмы и его сеансы, а также акции и скидки.
Хоббіт: Пустка Смога
Хоббіт: Пустка Смога


З 18 грудня в Кінотеатрі ім. І.П.Котляревського - "Хоббіт: Пустка Смога"

"The Hobbit: The Desolation of Smaug / The Hobbit: Part 2"
Жанр: драма, пригоди, фентезі
Країна: США, Новая Зеландия
Режиссер: Пітер Джексон
 
Студія: Metro-Goldwyn-Mayer, Warner Bros. Pictures

В ролях: 
Бенедикт Камбербетч
Кейт Бланшетт
Еванджелін Ліллі
Орландо Блум
Люк Еванс

Тривалість: 161 хв.



Торін та компанія дістаються до Lake-town, і для хоббіта Більбо Беггінса настає час виконати свої зобов'язання перед гномами. Група повинна пробратися до Самотньої Гори, де Беггінс повинен відшукати Потайні Двері, які ведуть до скарбів, захоплених драконом Смогом. Якщо Більбо і гноми зможуть заволодіти скарбами, чи зможуть вони їх зберегти? І чи дізнаються вони, що ж сталося з чарівником Гендальфом?
 
Спочатку вся трилогія повинна була укластися в дві частини. При такому плані, Пітер Джексон розраховував в другому фільмі розповісти про події, які сталися між "Хоббітом" і безпосередньо трилогією "Володар Кілець". Але, по причині деяких нюансів з правами на екранізацію, ідея була відкинута. Що цікаво, "Хоббіт: Пустош змога" воз'єднає в собі двох акторів, які зараз грають у мегапопулярному британському серіалі "Шерлок". Маються на увазі Мартін Фрімен, який грає Більбо Беггінса і Бенедикт Камбербетч, який озвучив дракона Смауга. Крім голосу, актор також подарував своєму персонажеві деякі елементи міміки і рухів, завдяки техніці захоплення руху. Саме через участь у цьому фільмі, Фрімен і Камбербетч на деякий час відмовилися від зйомок у третьому сезоні "Шерлока", що призвело до тривалої перерви. Так само у фільмі з'являється Орландо Блум, один з головних діючих персонажів трилогії "Володар Кілець". Він зіграє сина Трандуіла, ельфійського короля. Найцікавіше, що в житті він на два роки старший від Лі Пейса, який виконав роль його батька, Трандуіла. У книжковому варіанті персонаж Блума не згадувався по імені, і складно сказати, чи були прямий зв'язок між двома цими персонажами. Як і у випадку з трилогією ВК, "Хоббіт: Пустош змога" була знята разом з усіма іншими частинами трилогії про пригоди хоббіта.


Приятного просмотра!
20.04.2024, 11:45 Просмотров: 834
Теги: 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.